visolve Logo-Neg

Drift & ansvar

Det är alltid våra egna installatörer, tekniker och projektledare som säkerställer en enklare arbetsdag åt er

Underhåll, installation och ansvaret för produkterna vi levererar är det absolut viktigaste vi kan ge dig som kund. Vår service och support är av absolut högsta klass vilket vi är stolta över. Det bygger på att vi har fantastisk personal som hela tiden sätter er belåtenhet i första hand. Vi löser det.

Installation

Oavsett vilket produktområde vi skall leverera till er så är det alltid våra egna installatörer/tekniker som tar hand om er. Skulle ni vilja ha en leverans som är rikstäckande, i norden eller till och med global så har vi ett nätverk av partners som vi noga valt ut för att ha samsyn i vad kvalité till kunden är.

Drift

När ni väl fått er lösning på plats så handlar er nöjdhet om vår förmåga att se till att allting fungerar utan störningar. Vi arbetar kontinuerligt via övervakning med att förebygga och hantera potentiella driftsstörningar innan ni ens vet om dem.

Fälttekniker

Skulle det behövas så har vi de bästa teknikerna inom våra respektive produktområden för att på plats ta hand om er. Vi har reservdelar på egna lager för att alltid kunna lösa ett problem vid första besöket.

Been there, done that

Sedan starten har vi alltid förstått att service och underhåll är det viktigaste vi levererar, vi vet vad vi pratar om.